diumenge, 4 de novembre del 2012

St Sadurní a Creu Aregall i baixada per curriol fins Castellví

 Comencem dins de St Sadurní per anar en direcció a la montanya de l'Ordal, passant per camins força bons, engravats, sempre en pujada i trialera força pedregosa que acavada de pujar girem a l'esquerra per a fer un curriol força tapat pels matolls i arbres (molt xulo).
 Agafem carretera per anar a buscar camí de terra entre vinyes per seguir pujant, per camí de terra que no deixerem fins a la zona aprop del poble de l'Ordal, sempre per pista boscosa ample i fent algúns curriols de pujada i d'altres de baixada una mica tècnics però divertits.
 Agafem camí ample per anar pujant cap a l'Observatori metereològic (la bola), baixem per curriol a la dreta per agafar un altre camí ample que puja ,ara sí, fins la bola. És pujada suau que mica en mica es va intensificant i la part final és rampa dura i molt complicada. (1ª foto) .
 Agafem pista molt ample i engravada fins a la urbanització Safari (ull!! si no ens coneixem el camí millor no corre massa, hi ha una corva a esquerra i la grava no et deixa parar la bici... però hi ha escapatòria de camí alternatiu). Pujem per carrers de l'urbanització i agafem camí dins del bosc (cadena) per anar als dipòsits (tancats amb reixa però amb porta oberta, es pot passar). Seguim per carrers per arrivar al port de la Creu Aregall.
 Parada a esmorzar al Bar.(foto 2 , 3 i 4)
 Agafem carrers per anar a buscar camí "vermell" de terra. (foto 6 i 7) És un camient estret que ens porta al inici del curriol (fotos 8). Curriol molt llarg, divertit i no massa exigent de tècnica, però que s'ha d'anar amb conte per la cantitat de fulles que ens pot amagar alguna pedra. Si que hi ha alguna que altre arrel dels arbres. Es pot anar molt ràpid. Acavat el curriol ( hi ha una cadena ) , baixem fins al poble de Castellví de Rosanes per camí ample força pedregós i trencat per la pluja.
 Atravessem poble i la carretera per arrivar al camí rural davant d'una masia amb cavalls, el camí ve de Martorell i nosaltres agafem en direcció Gelida (esquerra). Seguim per carretera des del Ron Negrita fins a la fàbrica Unex (després del pont llarg) on comencem amb el camí ample engravat fins a arrivar al polígon de Pas de Piles, on ens enfilem per carretera fins a St Sadurní d'Anoia.
 Ruta mooolt maca i divertida, però amb inici força dur. Després de l'esmorzar comença la part més suau i xula (pels que no ens agrada la pujada i ens agrada la velocitat).

Ruta feta amb dia tapat... que mica en mica s'ha anat complicant fins que hem fet tota la zona de després d'esmorzar amb pluja.

 Distància total: 41.83km de GPS = 43.50km reals
 Desnivell acumulat: 1150m
 ...ruta feta en 4h 07m + parada a esmorzar.
Index IBP: 94 AA




vaya plat !! peus de porc amb salsa romesco i gratinats





1ª ruta amb la nova màquina... jeje !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada