L'aperitiu (gentil·lesa de la casa)
Emulsió d'anemona i formatge fresc amb butifarra negre i pernil d'ànec
El Cava (un bon rosat, moolt finet i suau) que passava molt bé.
N'han caigut unes quantes, jeje!
Pica - Pica (hem triat aquests 4 platets degustació) :
Caneló de wantan , mousse piquillos , brandada de bacallà i vinagreta
gaudí
Ravioli
de Llagostins i bolets confitats amb salsa suau del seu corall
L’ou planxa amb emulsió de patata , foie i cruixent de parmesà
L’Arròs negre amb sípia
Els segons plats que hem triat cada un de nosaltres :
El Filet de Vedella i Foîe amb salsa vi oporto
El Magret
d’Ànec amb espàrrecs verds planxa ,formatge brie fòs i salsa de ceps
El
Bacallà amb
espàrrecs verds planxa i pernil de glà
Algunes de les postres... :
sopa de
xocolata amb gelat de turró
Crema anglesa
Cafè i placa de cava de xocolata
Foto del grup al sopar
Un 10 pel nostre amic, company d'algunes sortides en BTT i cuiner excepcional.
Felicitats Sergi, tu si que ets un crack !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada