diumenge, 14 d’abril del 2013

Sant Sadurní d'Anoia - Sitges - Sant Pere de Ribes - Sant Sadurní

  Ruta en BTT amb inici a Sant Sadurní d'Anoia per anar cap a Sitges , i retorn a St. Sadurní passant aprop de Sant Pere de Ribes amb alguns trossos del retorn comuns amb l'anada.

  En general pistes amples i ciclables, algun tros una mica pedregos a la zona del garraf. Es fa un curriol poc després de deixar el poble de Cantallops. Després molta pista ample.
  Es fa una trialera molt tècnica i difícileta a la part final, situada ja en la meitat de la pista ample engravada que fem de baixada on tenim ja Sitges ven aprop (és un curriol que es pot evitar seguint la pista principal on acavem reenganxant la ruta si passem pel curriol) aquesta part de pista ample en baixada s'ha d'anar amb cura perque per aquest petit tram passan força cantitat de vehicles.
 Corriols divertits de Sitges a St. Pere de Ribes. Zona de lloses pedregosa en pujada que ens fa endinsar-nos en un bosquet per un curriol divertit i de tècnica fàcil.
  Esmorçar al Bar-Restaurant Can Lloses (urbanització Can Lloses) on tenen una bona terrassa.
  La tornada primer es fa un tram per carretera asfaltada duns pocs kilòmetres per poder agafar camí ample de pujada entre boscos, i també es fan curriols entre boscos i al costat de la riera.





No sempre el Tubeless funciona





Vista de Sitges i el Mar al fons

Vista de Sitges i el Mar al fons... ara ja mes aprop

Caminet entre Sitges i St. Pere de Ribes



Zona de pujada amb lloses de pedres abans d'entrar en curriol  dins del bosc

Ja arrivem a la urbanització on ens espera l'esmorzar

Cartells ja de camí de tornada






71 Km de GPS ... realsson  74 kms
Desnivell: 1350m.
Index IBP: 106 mtb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada